HTML

Hitelezz! Ha eladósodsz, legalább okosan tegyed!

Minden, amit a hitelekről, hitelezésről, a buktatókról, az előnyökről, banki műhelytitkokról, a válságról és az abból kivezető útról tudni kell.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Egy kis szakmaiság

2010.12.13. 15:29 szpsz

 A válság nagyon alaposan megtépázta a piacot, az eladósodottakat, az ingatlanárakat és gyakorlatilag mindent. Ugyanakkor bizonyos szinten megtisztította az ágazatot. Megszűntek az ilyen "léc alatt épphogy himi-humi" hitelfelvételek. Persze joggal mérgelődik a magyar, hogy nálunk a kedvezőtlen adókörnyezet miatt a bejelentett jövedelmek lényegesen kisebbek, mint amit sokan kézhez kapnak, ugyanakkor ráébresztette a lakosságot arra, hogy ne "nyakrafőre" hanem indokolt esetekben folyamodjanak hitelfelvételhez.

Jó hír azonban, hogy ma is vannak, akik kapnak hitelt!

Szólj hozzá!

Indul a hitelezz blog.

2010.12.13. 09:49 szpsz

 A blog elindításának az a célja, hogy aki ma a válság kellős közepén hitelt szeretne felvenni, vagy el van adósodva és szeretne kimászni mindig naprakészen tájékozott lehessen a lehetőségekről, a pillanatnyi helyzeti előnyökről. A banki hitelezés menetéről, a fortélyokról, hogy ha már eladósodunk, azt okosan és körültekintően tegyük.

Szólj hozzá!

Címkék: bank hitel eladósodás lakáshitel adósság kamat bar adós követelés költség jelzálog hitelkiváltás értékbecslő hitelbírálat kezelési tőketartozás szabadfelhasználás